Miraç Kandili ve 6 Şubat Depremi Programı

Ürgüp Belediyesi Miraç Kandili ve asrin felaketi 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin 1. yıldönümü nedeniyle 5 Şubat 2024 Pazartesi günü program düzenliyor. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kıraat alanında ihtisas sahibi olan İlahiyatçı Yazar Osman Eğin, Hafız Alpcan Çelik ve Müezzin Kayyım Mustafa Alphayta’ nın katılacağı Söyleşi, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Kaside ve Dua akşamına tüm..

Miraç Kandili ve 6 Şubat Depremi Programı
Yazar : Tarih : Okunma : 25 views Yorum Yap

Ürgüp Belediyesi Miraç Kandili ve asrin felaketi 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin 1. yıldönümü nedeniyle 5 Şubat 2024 Pazartesi günü program düzenliyor.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kıraat alanında ihtisas sahibi olan İlahiyatçı Yazar Osman Eğin, Hafız Alpcan Çelik ve Müezzin Kayyım Mustafa Alphayta’ nın katılacağı Söyleşi, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Kaside ve Dua akşamına tüm hemşerilerini davet etti.

5 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 20.00’ da Ürgüp Belediyesi Sinema Salonu’nda düzenlenecek programa ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Aktürk; “Asrın felaketi,11 ilimizi, milyonlarca insanımızı etkileyen binlerce vatandaşımızı şehit verdiğimiz 6 Şubat depreminin yıl dönümü ve “Miraç Kandilimiz” için düzenlediğimiz programımıza; “Söyleşi, tilavet, kaside, dua” akşamına tüm hemşerilerimi bekliyorum.” ifadelerinde bulundu.